Намерете влак от Пазарджик до Попово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Попово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,46лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 10 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 00:53
Последно отпътуване: 22:52
Разстояние 201km

С virail са най-евтините билети за влак от Пазарджик до Попово

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пазарджик до Попово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Пазарджик до Попово?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пазарджик до Попово, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Попово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Попово също само за 10,50 лв., докато средната цена е 11,48 лв..

Влакове от Пазарджик до Попово


За къси разстояния като тези между Пазарджик и Попово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пазарджик и Попово?

Влаковете до Попово ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на ПОПОВО.

Пътуване с влак до Попово от Пазарджик: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Попово от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Попово и колко време е пътуването?

Необходими са средно 9 hours and 1 minute да стигнете до Попово с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 47 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 00:05, докато последният тръгва от Пазарджик в 22:05.