Намерете влак от Павел Баня до Свиленград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,81лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 37 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 06:04
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 124km

Сравнете най-добрите цени за влак от Павел Баня до Свиленград

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Павел Баня до Свиленград. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Павел Баня до Свиленград?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Павел Баня и Свиленград.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Свиленград?

Билетите за влак от Павел Баня до Свиленград струват средно 8,48 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,15 лв..

Влакове от Павел Баня до Свиленград


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Свиленград?

Влаковете до Свиленград ще заминат от ПАВЕЛ БАНЯ и ще пристигнат на СВИЛЕНГРАД.

Пътуване с влак до Свиленград от Павел Баня: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Свиленград от Павел Баня, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Павел Баня до Свиленград с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Свиленград тръгва в 06:01, докато последният в 18:01. Пътуването продължава средно 6 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Свиленград за 5 hours and 17 minutes.