Намерете влак от Павел Баня до Стамболово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стамболово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 19 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:39
Последно отпътуване: 12:56
Разстояние 100km

Най-добрите оферти за вашия влак от Павел Баня до Стамболово на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Павел Баня до Стамболово: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Павел Баня и Стамболово.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Павел Баня до Стамболово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Павел Баня до Стамболово също само за 4,30 лв., докато средната цена е 7,43 лв..

Влакове от Павел Баня до Стамболово


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Павел Баня и Стамболово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Павел Баня и Стамболово?

Влаковете до Стамболово могат да заминат от ПАВЕЛ БАНЯ и да пристигнат на МИХАЛЦИ-СТАМБОЛОВО or СТАМБОЛОВО.

Колко влакови връзки има от Павел Баня до Стамболово всеки ден?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Павел Баня до Стамболово с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Стамболово с влак?

Необходими са средно 6 hours and 36 minutes да стигнете до Стамболово с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 9 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Павел Баня в 12:01.