Намерете влак от Павел Баня до Ихтиман

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ихтиман

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 45 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:04
Последно отпътуване: 16:49
Разстояние 115km

Най-добрите оферти за вашия влак от Павел Баня до Ихтиман на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ихтиман. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Павел Баня до Ихтиман, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Павел Баня до Ихтиман: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Ихтиман с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Павел Баня до Ихтиман?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Павел Баня до Ихтиман от 4,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,58 лв..

Влакове от Павел Баня до Ихтиман


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Павел Баня и Ихтиман е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Павел Баня - Ихтиман?

Влаковете до Ихтиман заминават от Павел Баня от ПАВЕЛ БАНЯ и пристигат на ИХТИМАН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Павел Баня до Ихтиман?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Павел Баня до Ихтиман с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Павел Баня до Ихтиман и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Ихтиман тръгва в 06:01, последният е насрочен за 16:01. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 36 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ихтиман за 4 hours and 1 minute.