Намерете влак от Панагюрище до Сандански

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,96лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 17 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 05:00
Последно отпътуване: 11:00
Разстояние 128km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Панагюрище до Сандански

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Панагюрище до Сандански с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Панагюрище - Сандански.

Колко струват билетите за влак от Панагюрище до Сандански?

Средната цена на билети за влак от Панагюрище до Сандански е 9,73 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Панагюрище до Сандански могат да бъдат около 9,65 лв..

Влакове от Панагюрище до Сандански


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Панагюрище до Сандански?

Влаковете заминават от Панагюрище от ПАНАГЮРИЩЕ и пристигат на САНДАНСКИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Сандански от Панагюрище с влак?

Ако трябва да пътувате до Сандански от Панагюрище, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сандански с влак?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 17 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Сандански за 9 hours and 31 minutes. Първият влак тръгва от Панагюрище в 05:06, докато последният тръгва в 11:06.