• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Осетеново до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Осетеново до София

Планирате да пътувате от Осетеново до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Осетеново да се София с влак

разстояние 140 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Осетеново - София

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 28 мин.
ОСЕТЕНОВО - СОФИЯ
12:15 - 17:43
6,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 59 мин.
ОСЕТЕНОВО - СОФИЯ СЕВЕР
08:00 - 12:59
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 5 мин.
ОСЕТЕНОВО - СОФИЯ
08:00 - 13:05
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 15 мин.
ОСЕТЕНОВО - СОФИЯ СЕВЕР
10:19 - 14:34
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 21 мин.
ОСЕТЕНОВО - СОФИЯ
10:19 - 14:40
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 33 мин.
ОСЕТЕНОВО - СОФИЯ СЕВЕР
12:15 - 17:48

Колко дълго е пътуването от Осетеново до София с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 141 km от Осетеново до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Осетеново до София да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Осетеново до София?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Осетеново в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Осетеново до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Осетеново до София с влак?

Можете да тръгнете от Осетеново на спирки като ОСЕТЕНОВО. В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Осетеново и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от Осетеново до София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Осетеново до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.