Намерете влак от Орхус до Хернинг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 22,20лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 31 мин.
Връзки на ден 57
Първо заминаване: 04:55
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 77km

Сравнете най-добрите цени за влак от Орхус до Хернинг

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Орхус до Хернинг: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Орхус до Хернинг, предлагани от Rejseplanen.

Каква е цената на билетите за влак от Орхус до Хернинг?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Орхус до Хернинг също само за 84,80 лв., докато средната цена е 117,90 лв..

Цена на билет Орхус - Хернинг всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
22 лв. Още Още 22 лв. Още Още Още
Още Още Още 72 лв. Още Още Още

Влакове от Орхус до Хернинг


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Орхус до Хернинг?

Влаковете заминават от Орхус от Aarhus Rutebilstation or Aarhus H и пристигат на Herning St..

Колко връзки дневно има до Хернинг от Орхус с влак?

Ако трябва да пътувате до Хернинг от Орхус, моля имайте предвид, че има 57 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 30 маршрута с поне една смяна, спрямо 27 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Хернинг с влак?

Първият влак до Хернинг тръгва в 06:05, докато последният в 19:05. Пътуването продължава средно 1 hour and 39 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Хернинг за 1 hour and 36 minutes.