• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Опълченец до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Пътуването ви от Опълченец до София с Virail

Планирате да пътувате от Опълченец до София? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Опълченец да се София с влак

разстояние 157 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 38 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ
07:57 - 11:35
5,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 8 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ СЕВЕР
07:57 - 12:05
5,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 24 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ
14:11 - 18:35
5,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 54 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ СЕВЕР
14:11 - 19:05
5,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 48 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ
18:47 - 22:35
5,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 58 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ СЕВЕР
18:47 - 23:45
5,25 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 39 мин.
ОПЪЛЧЕНЕЦ - СОФИЯ
10:24 - 17:03
6,15 лв.

Колко време ще отнеме, за да отида от Опълченец до София с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 158 km от Опълченец до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Опълченец до София да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Опълченец до София?

Първото пътуване през нощта тръгва от Опълченец в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Опълченец и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Опълченец до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Опълченец и София. Можете да започнете пътуването си в Опълченец на спирки като ОПЪЛЧЕНЕЦ. Те се свързват със спирки, включително СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Опълченец до София.

Колко пътувания от Опълченец до София се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Опълченец до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.