Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Нова Загора до Труд, Област Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Труд, Област Пловдив

откривам

Пътуването ви от Нова Загора до Труд, Област Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до Труд, Област Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Нова Загора да се Труд, Област Пловдив с влак

разстояние 109 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане Труд, Област Пловдив
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нова Загора - Труд, Област Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Нова Загора до Труд, Област Пловдив с влак?

Пътуването от Нова Загора до Труд, Област Пловдив с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 110 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

В колко часа са заминаващите от Нова Загора до Труд, Област Пловдив?

Първият отпътуващ през нощта от Нова Загора до Труд, Област Пловдив тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Нова Загора и Труд, Област Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Нова Загора до Труд, Област Пловдив?

В Нова Загора спирките за заминаване включват НОВА ЗАГОРА. Когато пристигнете в Труд, Област Пловдив, може да успеете да слезете на спирки като ТРУД. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Нова Загора до Труд, Област Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Труд, Област Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване