Намерете влак от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 39 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 02:43
Последно отпътуване: 20:04
Разстояние 59km

С virail са най-евтините билети за влак от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково?

За да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково също само за 2,75 лв., докато средната цена е 4,57 лв..

Влакове от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Нова Загора - Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от НОВА ЗАГОРА и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от Нова Загора: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Нова Загора до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 02:12, докато последният в 20:12. Пътуването продължава средно 4 hours and 14 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 3 hours and 9 minutes.