Намерете влак от Нова Загора до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,25лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 37 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 00:46
Последно отпътуване: 17:07
Разстояние 114km

С virail са най-евтините билети за влак от Нова Загора до Борово, Област Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Нова Загора до Борово, Област Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Нова Загора до Борово, Област Русе?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Нова Загора и Борово, Област Русе.

Колко е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Борово, Област Русе?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Борово, Област Русе също само за 5,25 лв., докато средната цена е 11,53 лв..

Влакове от Нова Загора до Борово, Област Русе


Тъй като пътуването между Нова Загора и Борово, Област Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Борово, Област Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете до Борово, Област Русе заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на БОРОВО.

Колко влакови връзки има от Нова Загора до Борово, Област Русе всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Борово, Област Русе от Нова Загора, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Борово, Област Русе и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 44 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Борово, Област Русе за 6 hours and 22 minutes. Първият влак тръгва от Нова Загора в 00:12, докато последният тръгва в 17:12.