Намерете влак от Нова Загора до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 34 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 01:04
Последно отпътуване: 17:49
Разстояние 108km

Сравнете най-добрите цени за влак от Нова Загора до Асеновград

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Нова Загора до Асеновград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Нова Загора до Асеновград?

За да стигнете до Асеновград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Нова Загора до Асеновград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Асеновград също само за 3,95 лв., докато средната цена е 4,48 лв..

Влакове от Нова Загора до Асеновград


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Асеновград?

Влаковете заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Нова Загора: колко връзки дневно има?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 9 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Нова Загора до Асеновград и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 3 hours and 24 minutes, но средно отнема 3 hours and 52 minutes. Първият влак, водещ до Асеновград е в 01:08, докато последният тръгва от Нова Загора в 16:08.