Намерете влак от Николаево до Карлово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,09лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 52 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 02:09
Последно отпътуване: 19:20
Разстояние 82km

С virail са най-евтините билети за влак от Николаево до Карлово

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Николаево до Карлово с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Николаево и Карлово.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карлово?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Николаево до Карлово също само за 2,60 лв., докато средната цена е 3,08 лв..

Влакове от Николаево до Карлово


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Николаево до Карлово?

Влаковете до Карлово ще заминат от НИКОЛАЕВО и ще пристигнат на КАРЛОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карлово от Николаево с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Николаево до Карлово с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Николаево до Карлово и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 1 hour and 47 minutes да стигнете до Карлово с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 26 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:06, докато последният тръгва от Николаево в 19:06.