Намерете влак от Монтана до Алфатар

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Алфатар

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,90лв.
Продължителност на пътуването 14 ч. 12 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 17:40
Последно отпътуване: 17:40
Разстояние 332km

Сравнете най-добрите цени за влак от Монтана до Алфатар

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Монтана до Алфатар. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Монтана до Алфатар?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Монтана и Алфатар.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Алфатар?

Средната цена на билети за влак от Монтана до Алфатар е 14,90 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Монтана до Алфатар могат да бъдат около 14,90 лв..

Влакове от Монтана до Алфатар


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Монтана и Алфатар?

Влаковете до Алфатар ще заминат от МОНТАНА и ще пристигнат на АЛФАТАР.

Колко връзки дневно има за пътуване до Алфатар от Монтана с влак?

Ако трябва да пътувате до Алфатар от Монтана, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Монтана до Алфатар с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Алфатар тръгва в 17:12, последният е насрочен за 17:12. Средната продължителност на пътуването е 14 hours and 12 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Алфатар за 14 hours and 12 minutes.