Намерете влак от Мирково до Батановци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Батановци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,30лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 34 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:57
Последно отпътуване: 17:05
Разстояние 85km

С virail са най-евтините билети за влак от Мирково до Батановци

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Мирково до Батановци. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Мирково до Батановци?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Мирково и Батановци.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Мирково до Батановци?

Средната цена на билети за влак от Мирково до Батановци е 3,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Мирково до Батановци могат да бъдат около 3,30 лв..

Влакове от Мирково до Батановци


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Мирково и Батановци е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Мирково до Батановци?

Влаковете до Батановци могат да заминат от МИРКОВО or МИРКОВО - СП. и да пристигнат на БАТАНОВЦИ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Батановци от Мирково с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Мирково до Батановци с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Батановци с влак?

Необходими са средно 3 hours and 26 minutes да стигнете до Батановци с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 38 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:01, докато последният тръгва от Мирково в 17:01.