Намерете влак от Мездра до Славяново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Славяново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 23 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 08:27
Последно отпътуване: 22:06
Разстояние 101km

Евтини билети за влак от Мездра до Славяново на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Славяново. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Мездра до Славяново, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Мездра до Славяново с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Мездра - Славяново.

Колко струват билетите за влак от Мездра до Славяново?

Средната цена на билети за влак от Мездра до Славяново е 8,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Мездра до Славяново могат да бъдат около 6,40 лв..

Влакове от Мездра до Славяново


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Мездра и Славяново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Мездра до Славяново?

Можете да хванете влака до Славяново на МЕЗДРА ЮГ or МЕЗДРА, който пристига на СЛАВЯНОВО.

Колко връзки дневно има до Славяново от Мездра с влак?

Ако трябва да пътувате до Славяново от Мездра, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Мездра до Славяново и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 5 hours and 54 minutes да стигнете до Славяново с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 46 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:12, докато последният тръгва от Мездра в 22:12.