Намерете влак от Мездра до Божурище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 47 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 15:40
Разстояние 60km

Най-добрите оферти за вашия влак от Мездра до Божурище на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Мездра до Божурище?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Мездра - Божурище.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Божурище?

Средната цена на билети за влак от Мездра до Божурище е 3,55 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Мездра до Божурище могат да бъдат около 2,60 лв..

Влакове от Мездра до Божурище


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Мездра и Божурище?

Можете да хванете влака до Божурище на МЕЗДРА or МЕЗДРА ЮГ, който пристига на БОЖУРИЩЕ.

Пътуване с влак до Божурище от Мездра: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Мездра до Божурище с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Мездра до Божурище с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Божурище тръгва в 04:01, последният е насрочен за 15:01. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 42 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Божурище за 2 hours and 52 minutes.