Намерете влак от Медовина до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 47 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 09:08
Последно отпътуване: 12:59
Разстояние 126km

Евтини билети за влак от Медовина до Плевен на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Медовина до Плевен?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Медовина до Плевен, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Медовина до Плевен от 4,30 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,95 лв..

Влакове от Медовина до Плевен


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Медовина - Плевен?

Влаковете до Плевен ще заминат от МЕДОВИНА и ще пристигнат на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко влакови връзки има от Медовина до Плевен всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Медовина до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Медовина до Плевен

Необходими са средно 3 hours and 40 minutes да стигнете до Плевен с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 39 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 09:07, докато последният тръгва от Медовина в 12:07.