Намерете влак от Медковец до Велинград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,70лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 45 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 07:45
Последно отпътуване: 19:17
Разстояние 190km

Сравнете най-добрите цени за влак от Медковец до Велинград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Медковец до Велинград?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Медковец и Велинград.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Медковец до Велинград?

Билетите за влак от Медковец до Велинград струват средно 8,20 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,70 лв..

Влакове от Медковец до Велинград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Медковец до Велинград?

Влаковете до Велинград ще заминат от МЕДКОВЕЦ и ще пристигнат на ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ.

Пътуване с влак до Велинград от Медковец: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Велинград от Медковец, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Медковец до Велинград и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Велинград тръгва в 07:12, докато последният в 19:12. Пътуването продължава средно 7 hours and 48 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Велинград за 7 hours and 3 minutes.