Намерете влак от Медковец до Бойчиновци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бойчиновци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,85лв.
Продължителност на пътуването 28 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:24
Последно отпътуване: 19:09
Разстояние 21km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Медковец до Бойчиновци

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Медковец до Бойчиновци. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Медковец до Бойчиновци: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Медковец и Бойчиновци.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Медковец до Бойчиновци?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Медковец до Бойчиновци от 1,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 1,45 лв..

Влакове от Медковец до Бойчиновци


За къси разстояния като тези между Медковец и Бойчиновци, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Медковец - Бойчиновци?

Влаковете до Бойчиновци заминават от Медковец от МЕДКОВЕЦ и пристигат на БОЙЧИНОВЦИ.

Колко връзки дневно има до Бойчиновци от Медковец с влак?

Ако трябва да пътувате до Бойчиновци от Медковец, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 6 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Медковец до Бойчиновци

Необходими са средно 29 minutes да стигнете до Бойчиновци с влак, но ще ви отнеме 28 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:12, докато последният тръгва от Медковец в 19:12.