Намерете влак от Ловеч до Горна Оряховица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,60 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч.
връзки на ден 13
Първо заминаване 07:59
Последно отпътуване 21:22
разстояние 80 km

Евтини билети за влак от Ловеч до Горна Оряховица на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Ловеч до Горна Оряховица. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ловеч до Горна Оряховица?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Ловеч до Горна Оряховица от 2,60 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,11 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Ловеч до Горна Оряховица?

За да стигнете до Горна Оряховица с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Ловеч до Горна Оряховица

Колко време ви трябва, за да стигнете до Горна Оряховица с влак?

Първият влак до Горна Оряховица тръгва в 07:59, докато последният в 21:22. Пътуването продължава средно 2 ч., но с най-бързите връзки ще бъдете в Горна Оряховица за 1 ч. 35 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Ловеч до Горна Оряховица?

Влаковете до Горна Оряховица ще заминат от ЛОВЕЧ - СП. и ще пристигнат на ГОРНА ОРЯХОВИЦА.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Ловеч и Горна Оряховица е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има за пътуване до Горна Оряховица от Ловеч с влак?

13 влакови връзки съществуват дневно до Горна Оряховица от Ловеч. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 13 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Горна Оряховица в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Ловеч до Горна Оряховица с влак, има 13 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 13 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.