Намерете влак от Левски до Камено

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Камено

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,90лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 18 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 02:12
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 197km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Левски до Камено

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Левски до Камено. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Левски до Камено?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Левски до Камено, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Камено?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Левски до Камено за 10,90 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Камено струват средно 12,73 лв..

,

Влакове от Левски до Камено


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Левски и Камено, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Камено и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Камено на ЛЕВСКИ, който пристига на КАМЕНО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Левски до Камено?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Левски до Камено с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Левски до Камено с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 10 hours and 5 minutes да стигнете до Камено с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 50 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:01, докато последният тръгва от Левски в 16:01.