Намерете влак от Левски до Дебелец

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дебелец

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,10лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 40 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 54km

Най-добрите оферти за вашия влак от Левски до Дебелец на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Левски до Дебелец?

За да стигнете до Дебелец с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Левски до Дебелец?

Билетите за влак от Левски до Дебелец струват средно 3,53 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Левски до Дебелец


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Левски и Дебелец, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Дебелец и къде ще пристигнете?

Влаковете до Дебелец могат да заминат от ЛЕВСКИ и да пристигнат на ДЕБЕЛЕЦ.

Колко влакови връзки има от Левски до Дебелец всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Дебелец от Левски, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Левски до Дебелец с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 1 hour and 41 minutes да стигнете до Дебелец с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 20 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:01, докато последният тръгва от Левски в 19:01.