Намерете влак от Левски до Берковица

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Берковица

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 52 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 03:00
Последно отпътуване: 16:20
Разстояние 163km

Евтини билети за влак от Левски до Берковица на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Левски до Берковица: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Левски - Берковица.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Левски до Берковица?

Средната цена на билети за влак от Левски до Берковица е 6,85 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Левски до Берковица могат да бъдат около 6,40 лв..

Влакове от Левски до Берковица


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Берковица и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Левски от ЛЕВСКИ и пристигат на БЕРКОВИЦА.

Колко влакови връзки има от Левски до Берковица всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Берковица от Левски, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Левски до Берковица

С най-бързите връзки ще бъдете в Берковица за 3 hours and 52 minutes, но средно отнема 5 hours and 18 minutes. Първият влак, водещ до Берковица е в 03:12, докато последният тръгва от Левски в 16:12.