Намерете влак от Лесичери до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,11лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 19 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:34
Последно отпътуване: 18:13
Разстояние 70km

Евтини билети за влак от Лесичери до Плевен на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Плевен. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Лесичери до Плевен, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Лесичери до Плевен с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Лесичери и Плевен.

Колко е най-евтиният билет за влак от Лесичери до Плевен?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Лесичери до Плевен от 2,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,10 лв..

Влакове от Лесичери до Плевен


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Лесичери и Плевен?

Влаковете до Плевен заминават от Лесичери от ЛЕСИЧЕРИ и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има до Плевен от Лесичери с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Лесичери до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Лесичери до Плевен и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Плевен тръгва в 07:02, докато последният в 18:02. Пътуването продължава средно 1 hour and 27 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 1 hour and 16 minutes.