Намерете влак от Кюстендил до Трявна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Трявна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,44лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 14 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 04:38
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 239km

С virail са най-евтините билети за влак от Кюстендил до Трявна

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Кюстендил до Трявна с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Кюстендил и Трявна.

Колко е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до Трявна?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кюстендил до Трявна от 9,35 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,95 лв..

Влакове от Кюстендил до Трявна


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Кюстендил и Трявна?

Можете да хванете влака до Трявна на КЮСТЕНДИЛ, който пристига на ТРЯВНА.

Колко влакови връзки има от Кюстендил до Трявна всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Трявна от Кюстендил, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Трявна с влак?

Докато първият влак до Трявна тръгва в 04:09, последният е насрочен за 18:09. Средната продължителност на пътуването е 11 hours and 29 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Трявна за 9 hours and 23 minutes.