Намерете влак от Кюстендил до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,45лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 27 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 18:00
Разстояние 93km

С virail са най-евтините билети за влак от Кюстендил до Своге

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Кюстендил до Своге. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Кюстендил до Своге с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Кюстендил и Своге.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Своге?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Кюстендил до Своге за 3,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Своге струват средно 3,73 лв..

,

Влакове от Кюстендил до Своге


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Кюстендил и Своге е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Кюстендил - Своге?

Влаковете до Своге заминават от Кюстендил от КЮСТЕНДИЛ и пристигат на СВОГЕ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Своге от Кюстендил с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кюстендил до Своге с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Кюстендил до Своге с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Своге за 4 hours and 5 minutes, но средно отнема 4 hours and 39 minutes. Първият влак, водещ до Своге е в 04:01, докато последният тръгва от Кюстендил в 18:01.