Намерете влак от Кюстендил до Мирково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,10лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 54 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 14:10
Разстояние 116km

С virail са най-евтините билети за влак от Кюстендил до Мирково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Кюстендил до Мирково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Кюстендил до Мирково с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Кюстендил и Мирково.

Каква е цената на билетите за влак от Кюстендил до Мирково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Кюстендил до Мирково за 4,10 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Мирково струват средно 4,20 лв..

,

Влакове от Кюстендил до Мирково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Кюстендил - Мирково?

Влаковете до Мирково ще заминат от КЮСТЕНДИЛ и ще пристигнат на МИРКОВО or МИРКОВО - СП..

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Кюстендил до Мирково?

Ако трябва да пътувате до Мирково от Кюстендил, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Мирково с влак?

Докато първият влак до Мирково тръгва в 04:01, последният е насрочен за 14:01. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 51 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Мирково за 5 hours and 18 minutes.