Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Куцина до Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пловдив

откривам

Пътуване от Куцина до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Куцина до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Куцина да се Пловдив с влак

разстояние 144 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Куцина - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 7 ч. 16 мин.
КУЦИНА - ПЛОВДИВ
16:27 - 23:43
12,71 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 8 ч. 6 мин.
КУЦИНА - ПЛОВДИВ
12:54 - 21:00
20,63 лв.
Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 8 ч. 50 мин.
КУЦИНА - ПЛОВДИВ
19:32 - 04:22
20,63 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 8 ч. 41 мин.
КУЦИНА - ПЛОВДИВ
09:28 - 18:09

Колко време отнема да се стигне от Куцина до Пловдив с влак?

Пътуването между Куцина и Пловдив с влак е приблизително 144 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време са първото и последното заминаване от Куцина до Пловдив?

Първото пътуване през нощта тръгва от Куцина в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Куцина и Пловдив. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Куцина до Пловдив?

Ще можете да напуснете Куцина, като използвате спирки като КУЦИНА. Те ви свързват със спирки, включително ПЛОВДИВ в Пловдив. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Куцина, или в Пловдив, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Куцина за Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Куцина до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33