• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Кърнаре до Варна

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Варна

Бързо и лесно пътуване от Кърнаре до Варна с Virail

Планирате да пътувате от Кърнаре до Варна? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Кърнаре да се Варна с влак

разстояние 273 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 42 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА - СП.
11:48 - 21:30
8,55 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 46 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА
11:48 - 21:34
9,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 9 ч. 43 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА
16:59 - 02:42
11,70 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 27 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА
08:28 - 20:55
14,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 13 ч. 27 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА - СП.
08:28 - 21:55
14,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 26 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА
11:11 - 23:37
14,20 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 16 ч. 6 мин.
КЪРНАРЕ - ВАРНА - СП.
16:59 - 09:05
14,20 лв.

Колко време отнема да се стигне от Кърнаре до Варна с влак?

Разстоянието между Кърнаре и Варна е приблизително 274 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват заминаващите от Кърнаре до Варна?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Кърнаре до Варна, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кърнаре до Варна?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Кърнаре от следните спирки: КЪРНАРЕ. Пристигайки в Варна, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ВАРНА - СП. and ВАРНА. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Варна.

Колко пътувания от Кърнаре до Варна се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кърнаре до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.