• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Криводол до Световрачане

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Световрачане

Стигнете от Криводол до Световрачане с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Криводол до Световрачане. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Криводол да се Световрачане с влак

разстояние 66 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 35 мин.
КРИВОДОЛ - СВЕТОВРАЧАНЕ
03:32 - 07:07
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 31 мин.
КРИВОДОЛ - СВЕТОВРАЧАНЕ
09:26 - 14:57
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 3 ч. 20 мин.
КРИВОДОЛ - СВЕТОВРАЧАНЕ
15:51 - 19:11

Колко време отнема да се стигне от Криводол до Световрачане с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 67 km от Криводол до Световрачане. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Криводол до Световрачане да отнеме повече от .

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Криводол до Световрачане?

Първият отпътуващ през нощта от Криводол до Световрачане тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Криводол и Световрачане. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Криводол до Световрачане с влак?

В Криводол спирките за заминаване включват КРИВОДОЛ. Когато пристигнете в Световрачане, може да успеете да слезете на спирки като СВЕТОВРАЧАНЕ. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Криводол за Световрачане?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Криводол до Световрачане. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.