Намерете влак от Кресна до Славяново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Славяново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,50лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 3 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 07:49
Последно отпътуване: 17:52
Разстояние 238km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Кресна до Славяново

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Кресна до Славяново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Кресна до Славяново?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Кресна - Славяново.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Кресна до Славяново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кресна до Славяново от 11,50 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 14,45 лв..

Влакове от Кресна до Славяново


Тъй като пътуването между Кресна и Славяново е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Кресна и Славяново?

Влаковете до Славяново могат да заминат от КРЕСНА - СП. и да пристигнат на СЛАВЯНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Славяново от Кресна с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кресна до Славяново с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Славяново и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Славяново за 9 hours and 57 minutes, но средно отнема 13 hours and 40 minutes. Първият влак, водещ до Славяново е в 07:12, докато последният тръгва от Кресна в 17:12.