Намерете влак от Кресна до Панагюрище

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Панагюрище

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,45лв.
Продължителност на пътуването 17 ч. 59 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 07:45
Последно отпътуване: 17:52
Разстояние 121km

Евтини билети за влак от Кресна до Панагюрище на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Кресна до Панагюрище. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Кресна до Панагюрище: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Панагюрище с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Кресна до Панагюрище?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Кресна до Панагюрище също само за 8,45 лв., докато средната цена е 15,73 лв..

Влакове от Кресна до Панагюрище


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Кресна - Панагюрище?

Влаковете до Панагюрище могат да заминат от КРЕСНА - СП. or КРЕСНА и да пристигнат на ПАНАГЮРИЩЕ.

Колко влакови връзки има от Кресна до Панагюрище всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кресна до Панагюрище с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Кресна до Панагюрище с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Панагюрище тръгва в 07:01, докато последният в 17:01. Пътуването продължава средно 17 hours and 59 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Панагюрище за 13 hours and 37 minutes.