Намерете влак от Кърджали до Манолово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Манолово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 20 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 08:05
Последно отпътуване: 08:05
Разстояние 112km

Най-добрите оферти за вашия влак от Кърджали до Манолово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Кърджали до Манолово?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Кърджали и Манолово.

Каква е цената на билетите за влак от Кърджали до Манолово?

Билетите за влак от Кърджали до Манолово струват средно 5,65 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Кърджали до Манолово


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Кърджали до Манолово?

Влаковете заминават от Кърджали от КЪРДЖАЛИ и пристигат на МАНОЛОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Кърджали до Манолово?

Ако трябва да пътувате до Манолово от Кърджали, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Кърджали до Манолово с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Манолово тръгва в 08:11, последният е насрочен за 08:11. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 20 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Манолово за 8 hours and 20 minutes.