Намерете влак от Кърджали до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 59 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:23
Последно отпътуване: 17:52
Разстояние 58km

Най-добрите оферти за вашия влак от Кърджали до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Кърджали до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Кърджали до Асеновград с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Кърджали и Асеновград.

Колко струват билетите за влак от Кърджали до Асеновград?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кърджали до Асеновград от 4,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 4,32 лв..

Влакове от Кърджали до Асеновград


За къси разстояния като тези между Кърджали и Асеновград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Кърджали до Асеновград?

Влаковете заминават от Кърджали от КЪРДЖАЛИ и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има до Асеновград от Кърджали с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кърджали до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Кърджали до Асеновград

Необходими са средно 4 hours and 45 minutes да стигнете до Асеновград с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 31 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:08, докато последният тръгва от Кърджали в 17:08.