Намерете влак от Костинброд до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,90лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 57 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 06:07
Последно отпътуване: 20:38
Разстояние 133km

Най-добрите оферти за вашия влак от Костинброд до Видин на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Костинброд до Видин. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Костинброд до Видин: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Костинброд и Видин.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Костинброд до Видин от 6,90 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 10,75 лв..

Влакове от Костинброд до Видин


За къси разстояния като тези между Костинброд и Видин, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Костинброд и Видин?

Влаковете заминават от Костинброд от КОСТИНБРОД or КОСТИНБРОД - СП. и пристигат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има до Видин от Костинброд с влак?

Ако трябва да пътувате до Видин от Костинброд, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Костинброд до Видин и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Видин тръгва в 06:01, последният е насрочен за 20:01. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 39 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 5 hours and 51 minutes.