Намерете влак от Копривщица до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 24 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:12
Последно отпътуване: 15:12
Разстояние 215km

Евтини билети за влак от Копривщица до Карнобат на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Карнобат. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Копривщица до Карнобат, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Копривщица до Карнобат с влак?

За да стигнете до Карнобат с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карнобат?

Билетите за влак от Копривщица до Карнобат струват средно 7,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,50 лв..

Влакове от Копривщица до Карнобат


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Карнобат?

Влаковете до Карнобат ще заминат от КОПРИВЩИЦА и ще пристигнат на КАРНОБАТ.

Пътуване с влак до Карнобат от Копривщица: колко връзки дневно има?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Копривщица до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Карнобат и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 4 hours and 7 minutes, но средно отнема 4 hours and 45 minutes. Първият влак, водещ до Карнобат е в 06:12, докато последният тръгва от Копривщица в 15:12.