Намерете влак от Копривщица до Бойчиновци

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Бойчиновци

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,15лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 26 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 04:25
Последно отпътуване: 14:25
Разстояние 124km

Сравнете най-добрите цени за влак от Копривщица до Бойчиновци

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Бойчиновци. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Копривщица до Бойчиновци, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Копривщица до Бойчиновци с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Копривщица и Бойчиновци.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Копривщица до Бойчиновци?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Копривщица до Бойчиновци също само за 6,15 лв., докато средната цена е 6,33 лв..

Влакове от Копривщица до Бойчиновци


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Копривщица и Бойчиновци е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Копривщица и Бойчиновци?

Влаковете до Бойчиновци могат да заминат от КОПРИВЩИЦА и да пристигнат на БОЙЧИНОВЦИ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Копривщица до Бойчиновци?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Копривщица до Бойчиновци с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Копривщица до Бойчиновци

Докато първият влак до Бойчиновци тръгва в 04:01, последният е насрочен за 14:01. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 41 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Бойчиновци за 5 hours and 17 minutes.