Намерете влак от Кочериново до Костинброд

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,70лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 46 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 16:10
Последно отпътуване: 16:10
Разстояние 82km

С virail са най-евтините билети за влак от Кочериново до Костинброд

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Кочериново до Костинброд. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Кочериново до Костинброд?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Кочериново до Костинброд, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Костинброд?

Билетите за влак от Кочериново до Костинброд струват средно 3,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,70 лв..

Влакове от Кочериново до Костинброд


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Кочериново и Костинброд?

Можете да хванете влака до Костинброд на КОЧЕРИНОВО, който пристига на КОСТИНБРОД - СП. or КОСТИНБРОД.

Колко влакови връзки има от Кочериново до Костинброд всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Костинброд от Кочериново, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Костинброд и колко време е пътуването?

Необходими са средно 3 hours and 46 minutes да стигнете до Костинброд с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 45 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 16:11, докато последният тръгва от Кочериново в 16:11.