Влак Клисура - Копривщица цени от 1лв.

Започва от
1лв.
откривам

Клисура до Копривщица с влак

Пътуването от Клисура до Копривщица от влак е 11 km и отнема 19 мин.. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 10:25 и последното на 22:53. Възможно е да пътувате от Клисура до Копривщица от влак само за 1лв. или за 2,84лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1лв..

Най-добра цена 1лв.
Продължителност на пътуването 19 мин.
Връзка на ден 5
Най-ниската цена 1лв.
Най-висока цена 2,84лв.
Първо заминаване 10:25
Последно заминаване 22:53
Разстояние 11 km
Заминаване Клисура
Пристигане Копривщица
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Клисура до Копривщица

  Sep 27
  Още
  17°
  Sep 28
  Още
  18°
  Sep 29
  Още
  21°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  22°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  22°
  Oct 06
  Още
  23°
  Oct 07
  Още
  19°
  Oct 08
  Още
  14°
  Oct 09
  Още
  12°
  Oct 10
  Още
  10°
  Oct 11
  Още
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
17°

Пътуването ви от Клисура до Копривщица с Virail

Планирате да пътувате от Клисура до Копривщица? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Клисура до Копривщица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Клисура до Копривщица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Клисура до Копривщица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Клисура до Копривщица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Клисура до Копривщица

Най-евтините билети за влак Клисура - Копривщица могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Копривщица с влак

Когато пътувате до Копривщица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Клисура до Копривщица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Клисура до Копривщица от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Клисура до Копривщица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.1kg
Автобус
0.9kg
Полет
36.2kg
Кола
3.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Клисура до Копривщица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Клисура и Копривщица са 0.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Клисура и Копривщица? Като вземете влака между Клисура и Копривщица, ще спестите 36.1kg CO2 емисии спрямо полет, 0.8kg спрямо автобус и 3.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Клисура до Копривщица?
Билет влак от Клисура до Копривщица е 1,80лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Клисура до Копривщица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Клисура до Копривщица е 1лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Клисура и Копривщица от влак?
Клисура до Копривщица е 11 km.
Колко време трае влак между Клисура и Копривщица?
Клисура до Копривщица е средно 24 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 19 мин..
Какви компании работят от Клисура до Копривщица?
Клисура до Копривщица се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Клисура до Копривщица?
Клисура до Копривщица има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Клисура до Копривщица?
Най-ранният влак от Клисура до Копривщица тръгва на 10:25. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Клисура до Копривщица?
Последният влак от Клисура до Копривщица тръгва на 22:53. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Клисура до Копривщица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Клисура до Копривщица?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Клисура, за да отидете до Копривщица. Можете да преминете от КЛИСУРА и можете да стигнете до КОПРИВЩИЦА.
Колко директни връзки преминават от Клисура до Копривщица?
Има средно 5 от Клисура до Копривщица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Клисура до Копривщица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Клисура и Копривщица е 19 мин..
Има ли директен влак от Клисура към Копривщица?
Да, има директен влак между Клисура и Копривщица.
Какви са емисиите на CO2 за Клисура до Копривщица от влак?
Пътуването на влак от Клисура до Копривщица създава 0.1kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Клисура

Уикенд бягства от Клисура

Международни маршрути от Клисура и близките райони

Други дестинации от Клисура

Основни маршрути до Копривщица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути