Намерете влак от Кермен до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 27 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 05:48
Последно отпътуване: 13:42
Разстояние 82km

Сравнете най-добрите цени за влак от Кермен до Велико Търново

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Кермен до Велико Търново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Кермен до Велико Търново?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Кермен и Велико Търново.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велико Търново?

Билетите за влак от Кермен до Велико Търново струват средно 4,45 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,45 лв..

Влакове от Кермен до Велико Търново


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Кермен до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от КЕРМЕН и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Пътуване с влак до Велико Търново от Кермен: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Кермен, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Велико Търново и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 30 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Велико Търново за 4 hours and 17 minutes. Първият влак тръгва от Кермен в 05:11, докато последният тръгва в 13:11.