Намерете влак от Кермен до Попово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Попово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,20лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 28 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 07:48
Последно отпътуване: 22:33
Разстояние 95km

Най-добрите оферти за вашия влак от Кермен до Попово на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Кермен до Попово?

За да стигнете до Попово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Кермен до Попово?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кермен до Попово от 7,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,48 лв..

Влакове от Кермен до Попово


Тъй като пътуването между Кермен и Попово е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Кермен до Попово?

Влаковете заминават от Кермен от КЕРМЕН и пристигат на ПОПОВО.

Колко връзки дневно има до Попово от Кермен с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кермен до Попово с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Кермен до Попово

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 26 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Попово за 6 hours and 7 minutes. Първият влак тръгва от Кермен в 07:12, докато последният тръгва в 22:12.