Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Кермен до Копривщица

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Копривщица

откривам

Бързо и лесно пътуване от Кермен до Копривщица с Virail

Планирате да пътувате от Кермен до Копривщица? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Кермен да се Копривщица с влак

разстояние 156 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Кермен - Копривщица

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
2 прекачвания
Времетраене: 4 ч. 58 мин.
КЕРМЕН - КОПРИВЩИЦА
15:56 - 20:54
4,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
3 прекачвания
Времетраене: 6 ч. 3 мин.
КЕРМЕН - КОПРИВЩИЦА
09:48 - 15:51
6,40 лв.
Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 4 ч. 51 мин.
КЕРМЕН - КОПРИВЩИЦА
16:54 - 21:45
8,05 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кермен до Копривщица с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 157 km от Кермен до Копривщица. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кермен до Копривщица да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Кермен до Копривщица?

Първото пътуване през нощта тръгва от Кермен в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Кермен и Копривщица. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Кермен до Копривщица с влак?

Ще можете да напуснете Кермен, като използвате спирки като КЕРМЕН. Те ви свързват със спирки, включително КОПРИВЩИЦА в Копривщица. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кермен, или в Копривщица, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Кермен до Копривщица се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кермен до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33