Намерете влак от Казанлък до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 33 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 02:29
Последно отпътуване: 19:17
Разстояние 130km

Сравнете най-добрите цени за влак от Казанлък до Карнобат

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Казанлък до Карнобат. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Казанлък до Карнобат?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Казанлък - Карнобат.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Карнобат?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Казанлък до Карнобат за 3,70 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Карнобат струват средно 4,63 лв..

,

Влакове от Казанлък до Карнобат


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Казанлък и Карнобат е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Казанлък до Карнобат?

Влаковете до Карнобат заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Казанлък до Карнобат?

Ако трябва да пътувате до Карнобат от Казанлък, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 4 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карнобат с влак?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 34 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Карнобат за 2 hours and 3 minutes. Първият влак тръгва от Казанлък в 02:11, докато последният тръгва в 19:11.