Намерете влак от Казанлък до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 46 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 02:30
Последно отпътуване: 19:19
Разстояние 65km

Сравнете най-добрите цени за влак от Казанлък до Димитровград, Област Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Казанлък до Димитровград, Област Хасково с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Казанлък и Димитровград, Област Хасково.

Колко е най-евтиният билет за влак от Казанлък до Димитровград, Област Хасково?

Средната цена на билети за влак от Казанлък до Димитровград, Област Хасково е 6,00 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Казанлък до Димитровград, Област Хасково могат да бъдат около 2,95 лв..

Влакове от Казанлък до Димитровград, Област Хасково


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Казанлък и Димитровград, Област Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Казанлък и Димитровград, Област Хасково?

Можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково на КАЗАНЛЪК, който пристига на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от Казанлък: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Казанлък, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Казанлък до Димитровград, Област Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 02:01, последният е насрочен за 17:01. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Димитровград, Област Хасково за 4 hours and 32 minutes.