Намерете влак от Казанлък до Банско

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Банско

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,04лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 21 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 02:18
Последно отпътуване: 17:51
Разстояние 180km

Сравнете най-добрите цени за влак от Казанлък до Банско

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Казанлък до Банско?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Казанлък - Банско.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Банско?

Средната цена на билети за влак от Казанлък до Банско е 12,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Казанлък до Банско могат да бъдат около 6,85 лв..

Влакове от Казанлък до Банско


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Казанлък и Банско?

Можете да хванете влака до Банско на КАЗАНЛЪК, който пристига на БАНСКО.

Колко влакови връзки има от Казанлък до Банско всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Банско с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Банско с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Банско за 10 hours and 42 minutes, но средно отнема 12 hours and 8 minutes. Първият влак, водещ до Банско е в 02:08, докато последният тръгва от Казанлък в 17:08.