Намерете влак от Каспичан до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ловеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,75лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 13 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 06:02
Последно отпътуване: 15:01
Разстояние 200km

Най-добрите оферти за вашия влак от Каспичан до Ловеч на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ловеч. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Каспичан до Ловеч, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Каспичан до Ловеч: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Каспичан и Ловеч.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Ловеч?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Каспичан до Ловеч за 6,75 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Ловеч струват средно 6,75 лв..

,

Влакове от Каспичан до Ловеч


Тъй като пътуването между Каспичан и Ловеч е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Каспичан - Ловеч?

Можете да хванете влака до Ловеч на КАСПИЧАН, който пристига на ЛОВЕЧ, ЛОВЕЧ-СЕВЕР or ЛОВЕЧ - ЮГ.

Колко влакови връзки има от Каспичан до Ловеч всеки ден?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Каспичан до Ловеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от Каспичан до Ловеч с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 4 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Ловеч за 4 hours and 1 minute. Първият влак тръгва от Каспичан в 06:01, докато последният тръгва в 15:01.