Намерете влак от Карнобат до Харманли

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Харманли

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,75лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 30 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 01:38
Последно отпътуване: 19:15
Разстояние 120km

С virail са най-евтините билети за влак от Карнобат до Харманли

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Карнобат до Харманли с влак?

За да стигнете до Харманли с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Карнобат до Харманли?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Карнобат до Харманли за 5,75 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Харманли струват средно 13,08 лв..

,

Влакове от Карнобат до Харманли


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Харманли?

Влаковете заминават от Карнобат от КАРНОБАТ и пристигат на ХАРМАНЛИ.

Колко влакови връзки има от Карнобат до Харманли всеки ден?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Карнобат до Харманли с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Карнобат до Харманли

С най-бързите връзки ще бъдете в Харманли за 4 hours and 32 minutes, но средно отнема 5 hours and 19 minutes. Първият влак, водещ до Харманли е в 01:09, докато последният тръгва от Карнобат в 19:09.