Намерете влак от Карнобат до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,40лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 14 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 04:23
Последно отпътуване: 16:14
Разстояние 135km

Сравнете най-добрите цени за влак от Карнобат до Борово, Област Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Карнобат до Борово, Област Русе?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Карнобат - Борово, Област Русе.

Каква е цената на билетите за влак от Карнобат до Борово, Област Русе?

Средната цена на билети за влак от Карнобат до Борово, Област Русе е 11,20 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Карнобат до Борово, Област Русе могат да бъдат около 7,40 лв..

Влакове от Карнобат до Борово, Област Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Карнобат и Борово, Област Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Карнобат и Борово, Област Русе?

Влаковете до Борово, Област Русе ще заминат от КАРНОБАТ и ще пристигнат на БОРОВО.

Колко връзки дневно има до Борово, Област Русе от Карнобат с влак?

Ако трябва да пътувате до Борово, Област Русе от Карнобат, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Карнобат до Борово, Област Русе и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Борово, Област Русе тръгва в 04:01, докато последният в 16:01. Пътуването продължава средно 9 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Борово, Област Русе за 7 hours and 11 minutes.