Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Карлово до Труд, Област Пловдив

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Труд, Област Пловдив

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Карлово до Труд, Област Пловдив

Кой е най-добрият начин да се стигне от Карлово до Труд, Област Пловдив? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Карлово до Труд, Област Пловдив, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Карлово да се Труд, Област Пловдив с влак

разстояние 45 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Карлово - Труд, Област Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
1 прекачване
Времетраене: 1 ч. 5 мин.
КАРЛОВО - ТРУД
21:20 - 22:25
1,83 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч.
КАРЛОВО - ТРУД
09:15 - 10:15
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 2 мин.
КАРЛОВО - ТРУД
11:27 - 12:29
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 4 мин.
КАРЛОВО - ТРУД
13:25 - 14:29
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч. 4 мин.
КАРЛОВО - ТРУД
16:02 - 17:06
1,85 лв.
Bdz-logo
Bdz
директен
Времетраене: 1 ч.
КАРЛОВО - ТРУД
19:35 - 20:35
1,85 лв.

Колко време отнема пътуването от Карлово до Труд, Област Пловдив с влак?

При разстояние от 45 km между Карлово и Труд, Област Пловдив, обикновено отнема , за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от . Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график.

По кое време на деня мога да пътувам от Карлово до Труд, Област Пловдив?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Карлово до Труд, Област Пловдив, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Карлово до Труд, Област Пловдив?

Ще можете да напуснете Карлово, като използвате спирки като КАРЛОВО. Те ви свързват със спирки, включително ТРУД в Труд, Област Пловдив. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Карлово, или в Труд, Област Пловдив, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Карлово до Труд, Област Пловдив?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Карлово до Труд, Област Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33